Anëtarësohuni  Harruat?   

Baladë Qytetëse

Me rastin e jubileut te lindjes se MIGJENIT SKENA E PAVARUR KULTURORE organizoi nje nate me copeza artistike. Tema ishte e perbashket per te gjithe artistet, veprat migjeniane. Fondacione dhe organizata te ndryshme e organizuan te gjithe realizimin dhe vijueshmerine e eventit, qe ishte falas ne shesh publik.

BALADË QYTETËSE from emiljo.leka on Vimeo.

Ju lutemi lidhuni që të bëni një koment.

Komente (1)

Balade Qetetëse - Skena e Pavarur Kulturore në ditëlindjen e Migjenit

- Andi Tepelena