Anëtarësohuni  Harruat?   

THE PROMENADE GALLERY

Arte Pamore

Galeria Promenade
info@thepromenadegallery.org
www.thepromenadegallery.org

Personi pergjegjes: Luçiana Memetaj

MISIONI
promovimi i artit bashkohor ne Shqiperi dhe jashte saj.

HISTORIK
Galeria Promenade kerkon te japi me profesionalizem ide dhe projekte te artisteve nga vende te ndryshme, eshte nje galeri e cila kerkon te prezantoje dhe te promovoje ne territorin shqiptar artist nga vende si , Meksika, USA, Gjermania, Greqia, Italia, Turqia, Irani, Israeli,Shqieria, Kosova, Afrika etj.

jane prezantuar artist si ; Rosa Barba, Pablo Helguera, Bert Theis, Anri Sala, Adrian Paci, Pipilotti Rist, Yael Bertana,, Anahita Razmi etj.

Momentalisht po promovon dhe konkursin e piktures ne Shqiperi, ky konkurs eshte ne bashkpunim me banken intesa s.paolo dhe do te kete ekspozita ne 5 qytete shqiptare.
galeria ka promovuar ne bienalen e Prages pavionin Shqiperi-Kosove, gjithashtu nje numer te konsiderueshem aktivitetesh.