Anëtarësohuni  Harruat?   

Albania Dance Meeting

Dans modern

Festivali Nderkombtar I Dansit Modern eshte nje projekt unik ne Shqiperi, pasi perfshin nje fushe te rendesishme te artit skenik per te cilen nuk ka nje veprimtari te ngjashme. Ai ka nisur ne vitin 2006 dhe deri tani ne skenat e teatrove te Tiranes dhe Durresit kane performuar trupa dhe kompani teatrore nga Kosova Maqedonia, Hungaria, Sudia, Hollanda, Italia, Izraeli, Shqiperia, Sllovenia Greqia, Svicra etj.

Drejtor artistik i Festivali eshte koreografi Gjergj Prevazi

email: prevazi@yahoo.it