Anëtarësohuni  Harruat?   

Albania Art Institute

Kinema

Albania Art Institute është një institucion jo qeveritar që synon kultivimin dhe promovimin e artit dhe kulturës shqiptare duke krijuar një mjedis të favorshëm dhe stimulues për artin kombëtar.

Albanian Art Institute është organizuesi i pesë edicioneve të Tirana International Film Festival, i parë festival ndërkombëtar i filmit në Shqipëri krijuar në vitin 2003.
Kjo ngjarje e jashtëzakonshme për Shqipërinë zhvillohet çdo vit nën patronazhin e Qendrës Kombëtare Shqiptare të Kinematografisë, Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sporteve dhe Bashkia e Tiranës.