Anëtarësohuni  Harruat?   

Qendra Kulturore Elit Art

Art Skenik Shkëmbime Kulturore Letërsi

Qendra kulturore Elit Art është një organizatë jofitimprurëse, që operon në zhvillimin kulturor, kryesisht në fushën e artit skenik, duke investuar në rritjen e nivelit kulturor, shkëmbime kulturore midis shtetesh, promovim të artit, kulturës dhe letërsisë.

Për ne është me rëndësi ti japim një shans vendit, në vecanti gjeneratës së rë, që të bëjne një hap të sigurt në një të ardhme të sigurt përsa i përket kulturës dhe identitetit të vendit tonë.

OJF, nuk i lejohet të kryej asnjë aktivitet fitimprurës.


Qendra Elit Art u regjistrua në Gjykatën e Rrethit Tiranë, 11.03.2015

Selia: Rr, Manhatan, Vila 36, Tiranë, Albania

Tel: +355693404425

E-mail: qendraelitart@gmail.com

Kryetare: Esmeralda Stafa