Anëtarësohuni  Harruat?   

Dyzetë E Tetë Orëshi

Thirrje të gjithë kineastëve shqiptare!

Në një fundjavë të egër, pa gjumë, ju bashkë me ekipin tuaj do të bëni një film me metrazh të shkurtër nga a në z - që do të thotë: të shkruarit e skenarit, filmimi dhe montazhi në vetëm 48 orë. Të premten e 16 nëntorit, ju do të keni pas hedhjes së shortit një karakter, një prop, një linjë dialogu dhe zhanrin, të gjithë për tu përfshirë në filmin tuaj. Të dielën, më 18 nëntor, ne orën 17,00, filmi duhet të jetë i mbaruar che gati për tu dorëzuar. Të gjithë filmat e përfunduar kanë të garantuar shfaqjen në javën në vijim.

Merr edhe ti pjesë në këtë festival
Kosto e regjistrimit për ekip. Regjistrimi është i kufizuar, kështu që regjistrohuni sa më parë tek adresa e Dyzet e Tete Oreshit!

https://http://www.48hourfilm.com/al/tirane/

Ju lutemi lidhuni që të bëni një koment.

Komente (0)

Nuk ka asnjë koment.