Anëtarësohuni  Harruat?   

BALADE QYTETSE

Me rastin e Ditelindjes se Migjenit Skena e Pavarur Kulturore organizon
manifestimin kulturor BALADE QYTETSE

Permbajtja
performanca, poezi, projeksione, muzike, instalacione.

Marin pjese njerez te njohur dhe te panjohur te arttit dhe kultures

Do te kete dhe nje diskutim te hapur mbi rendesine e SKENES SE PAVARUR KULTURORE ne Shqiperi.


Adresa: Rruga Pedonale e Tiranës, ora 18.00-20.00
Tirana, Albania

Ju lutemi lidhuni që të bëni një koment.

Komente (0)

Nuk ka asnjë koment.